Activiteit

Verbindingsconcert

zaterdag 16 maart 2019 , 19:30 - 22:00 uur

Alles wat Buurthuis Archipel en Stichting Muzieksleutel doen, staat in het teken van Verbinding en Cultuur!

Graag nodig ik u van harte uit voor het bijwonen van het vijfde Verbindingsconcert van Stichting Muzieksleutel. Het concert vindt plaats op 16 maart. De inloop begint om 19.30 uur en het concert om 20 uur. Het concert wordt gehouden in de Ned/PhO-Koepel, Obiplein 4.

 Wat is Muzieksleutel? In onze buurt worden heel veel talen gesproken, maar de enige taal die iedereen spreekt, is Muziek. Muzieksleutel ontdekt en ontwikkelt talent, onderwijs dus. Deze vaak nieuwe muzikanten en artiesten treden op tijdens Verbindingsconcerten. Ze worden begeleid door de professionals van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Op deze manier wordt modern met klassiek geïntegreerd, oftewel: klassieke muziek in een modern jasje.

Het thema van ons lustrum is Cultuur. Nu is cultuur altijd wel de leidraad. Het is immers een cultureel evenement en onze Indische Buurt is hét voorbeeld van een multiculturele buurt. Maar, misschien nog meer dan anders, ziet u de culturele verscheidenheid terug op het podium. Met een afro act, Nederlandse nonnen, oriëntaalse artiesten en ga zo maar door!

 

Wanneer u geïnteresseerd bent om  het concert bij te wonen, wilt u dit dan s.v.p. per mail aangeven?
buurthuisarchipel@gmail.com

Wij hopen u op 16 maart te mogen begroeten!

Locatie
NedPhO-Koepel
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: