Activiteit

Internationale mannendag

zaterdag 17 november 2018 , 13:00 - 18:00 uur

Archipel viert Internationale Mannendag

 

De Internationale Vrouwendag vieren we elk jaar in Buurthuis Archipel, maar nu zijn de mannen aan de beurt! De Internationale Mannendag, die al bijna twintig jaar bestaat, wordt in Archipel voor het eerst gevierd op zaterdag 17 november van 13 tot 18 uur.

 

Dit feest is niet alleen voor mannen bedoeld: ook vrouwen zijn welkom. De toegang is gratis, behalve de Koffieproeverij.

We beginnen om 13 uur met Koffieproeverij. Je kunt allerlei smaken uitproberen en je krijgt uitleg over wat je proeft. En om het extra feestelijk te maken, is er een ook tafel met allerlei lekkers. High Coffee dus!

Als je je nu aanmeldt betaald je slechts € 7,50. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Koffieproeverij.

Om 14:00 is er een gezellige buurtborrel met hapje en drankje!

Vanaf 15 uur zijn er in de kantine verschillende optredens, zoals een Comedy Show, een Jazz Band en een Afro Dansact. Ondertussen vinden er op andere plekken in Archipel allerlei 'mannendingen' plaats.

 We vragen speciale aandacht voor de Open Microfoon vanaf 16.30 uur. Wil je iets voorlezen, iets zingen, muziek spelen, een act opvoeren of op een hele andere manier je buurtgenoten verrassen? Stuur een mail naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Open mic.

Publiek verzekerd want het hele buurthuis zit vol!

 Om 17.30 uur sluiten we de dag af met een drankje.

 Graag zien we je op 17 november. Maar al eerder zou nóg leuker zijn!

Locatie
Archipel
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Alleen de koffieproeverij kost € 7,50 per persoon
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: