Activiteit

Kinderboekenweek in de OBA

Op woensdag , 15:00 - 17:00 uur

Vier de Kinderboekenweek in OBA Javaplein en Linnaeus met drie voorleessessies.
Van 3 tot en met 14 oktober is het feest in de OBA tijdens de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is ‘Vriendschap, kom erbij!’ Er zijn in deze hele periode veel leuke activiteiten voor kinderen en ouders.
 
Zo is er bij OBA Javaplein op woensdag 3 oktober om 15.00, de voorleessessie Drop, het stoute eendje voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Over een eendje dat niet meer schattig wil zijn, en lelijke dingen gaat doen maar uiteindelijk toch tot inkeer komt. Een prachtig verhaal over vriendschap.

Ook op Woensdag 10 oktober om 15.30 uur, komt Acteur, presentator en schrijver Curt Fortin o.a. bekend van Het Huis Anubis, De Schatkamer en Hoela & Hoep, zijn splinternieuw boek voorlezen: Vogel & Schaap. Een verhaal over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen. Tijdens de interactieve voorleessessie neemt hij de kinderen mee op avontuur. Opzoek naar hun eigen dromen en verhalen.

En bij OBA Linnaeus op woensdag 3 oktober om 15.00 uur, komt Lucas Keijningzijn boek "Meneer Snot"voorlezen voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Er zijn prijzen te winnen, als je tenminste niet vies bent van een beetje...SNOT. Er zijn ook leuke puzzels en wedstrijdjes waar je aan mee kunt doen. De feestelijke opening van de Kinderboekenweek duurt tot 17.00 uur. 
De toegang is gratis.

Prijs en toegang
Veel activiteiten zijn gratis of voordelig geprijsd voor OBA-leden. Bekijk alle activiteiten en toegangsprijzen via www.oba.nl/kinderboekenweek.

Locatie
OBA Javaplein
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 3 t/m 20 jaar
start / einde
Gestart op wo 3 oktober 2018. Beƫindigd zo 14 oktober 2018
Illustration
 
Deel dit: