Activiteit

Wat nu?! Hoe verder met de ouderenvriendelijke Indische Buurt?

dinsdag 6 juni 2017 , 15:00 - 16:30 uur

Het project

De afgelopen maanden hebben wij, van het project Ouderenvriendelijke Indische Buurt, ons bezig gehouden met de grote vraag: 'Wat maakt de Indische Buurt Ouderenvriendelijk?'. 

Hiervoor hebben we veel verschillende ouderen uit de buurt gesproken.  Daar zijn veel interessante opmerkingen uit gekomen. Bijvoorbeeld over wat er nog niet zo ouderenvriendelijk is in de buurt. Maar veel mensen hebben ook wensen voor de toekomst uitgesproken. Wat betekenen deze wensen voor de buurt? 

De afrondingsbijeenkomst

Op 6 juni gaan we het hebben over de vraag wat onze bevindingen betekenen voor een ouderenvriendelijke Indische Buurt. We nodigen u uit om mee te denken over aanbevelingen waar we in de buurt mee aan de slag kunnen. Eerst volgt een presentatie, waarin we de belangrijkste punten uiteen zetten. Vervolgens gaan we na welke aanbevelingen het meest nuttig zijn om mee aan de slag te gaan. We denken na over wie en wat er nodig is om de Indische Buurt nóg Ouderenvriendelijker te maken.

We ontmoeten elkaar op 6 juni, in de Flevopoort. De bijeenkomst begint om 15:00 en we zijn rond 16:30 klaar. 

Aanmelden

U bent welkom en het zou fijn zijn als u dit kunt laten weten via nummer 06 – 1444 69 00, of via de email, naar: e.berkvens@hva.nl. We houden dan rekening met koffie en thee.

Locatie
Flevopoort
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: