Activiteit

Familievoorstelling: De wolf in de wolken

zondag 28 mei 2017 , 14:00 - 16:30 uur

Zondag 28 mei een speciale voorstelling voor het hele gezin: De wolf in de wolken.

Muziek kun je wel voelen, maar niet zien. Je kunt muziek niet ergens instoppen. Of toch? Kun je muziek bewaren? Of zoekt ze zelf een plekje in de hoofden van mensen?

Muziek kan mensen veranderen. Mensen kunnen er droevig van worden, of vrolijk, of bang. Maar waar komt de muziek eigenlijk vandaan?

In: “De wolf in de wolken” verkennen de muzikanten de mogelijkheden van hun instrumenten, onderzoeken of muziek echt bestaat, en vertellen zonder woorden iets over waar de muziek vandaan komt.

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

Karin Leutscher studeerde fluit bij Harrie Starreveld aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Ze ontving een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds om lessen te kunnen volgen bij Jacques Zoon in Berlijn. Tussen 2006 en 2013 had Karin een vaste aanstelling als piccoloïste en fluitiste bij Holland Symfonia. Als freelancer remplaceert Karin veelvuldig bij o.m. het Balletorkest en het Gelders Orkest. Ze maakt deel uit van het Oneiros Ensemble en het Eolian Ensemble. In een co-productie tussen Orkater en Oorkaan, maakte het Eolian Ensemble de succesvolle muziektheatervoorstelling ‘De Verblazing’.

Liesbeth Vreeburg studeerde harp bij Erika Waardenburg aan het Utrechts Conservatorium. Zij remplaceerde onder andere bij het Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch orkest, het Balletorkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, maakt kamermuziek met het Oneiros Ensemble en toerde met Theatergroep Fien door het hele land.

Susanne Roos (regisseur) studeerde aan de Theaterschool in Utrecht. Ze werkt als actrice en theatermaker voor film en televisie. Eerder maakte ze een succesvolle theatervoorstelling met Frank Groothof. Met haar eigen Theatergroep Fien maakt ze prikkelende en filosofische familievoorstellingen.

Tijd: eerste voorstelling 14.00 - 15.00. Tweede voorstelling 15.30 - 16.30u

Locatie: Gorontalostraat 47 Amsterdam

Prijs:

Early bird 1/4 - 1/5 : kinderen €8,-, volwassenen €12,- 
Normal ticket: kinderen €9,50, volwassenen €13,50

Ticketverkoop: els@glim-en-lach.nl

Locatie
Gorontalostraat 47
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Illustration
 
Deel dit: