Activiteit

Inloopavond Sprong over het IJ voor Oost

donderdag 16 februari 2017 , 18:00 - 21:00 uur

Op donderdag 16 februari 2017 tussen 18.00 en 21.00 uur is in Pakhuis de Zwijger de inloopavond voor Oost over Sprong over het IJ.

Met ‘Sprong over het IJ’ wil Amsterdam de oversteek structureel verbeteren. Want het wordt steeds drukker op en rond het IJ. Meer en meer mensen uit Amsterdam en daarbuiten nemen dagelijks de pont. Te voet of op de fiets. Op weg naar werk, school, winkels of horeca, een museumbezoek of een film in Eye. Vooral nu de IJ-oevers van Oost naar West en in Noord meer dan ooit bruisen en booming zijn. Speciaal voor fietsers en voetgangers die tot nu toe zijn aangewezen op de pont. Niet met één grote maatregel, maar met meer verbindingen vanaf verschillende plekken aan het IJ.

Een van de voorstellen is een brug vanaf de kop van Java-eiland naar Noord.

Uw reactie is welkom. Tijdens de inspraakperiode van 23 januari tot en met 6 maart kunt u laten horen wat u vindt van Sprong over het IJ.

U kunt het inspraakformulier invullen op de website www.amsterdam.nl/sprongoverhetij of u kunt ook uw inspraakreactie mailen naar sprongoverhetij@amsterdam.nl of per post versturen naar:

Gemeente Amsterdam
Afdeling Ruimte en Duurzaamheid
T.a.v. S. Jongkind
Postbus 2758
1000 CT Amsterdam

 

 

Locatie
Pakhuis de Zwijger
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: