Activiteit

LestbOOST - Buurt Benefiet

zondag 11 december 2016 , 15:00 - 19:00 uur

Het is tijd voor een feestje, voor gezelligheid, voor een reünie! Samenkomen met iedereen die de vluchtelingen in Griekenland, in Nederland of waar dan ook een warm hart toedraagt.

Zodat we samen kunnen prOOSTen op alles wat we het afgelopen jaar aan hulp hebben kunnen bieden. Maar ook om te kijken wat we nog allemaal willen gaan doen. Een feestje georganiseerd door betrokken bewoners van Amsterdam Oost, die zo een bijdrage willen leveren aan Because We Carry en aan Bethechange @ Lesbos. De buurt gaat datgene doen waar het zo goed in is, ons verwennen met de lekkerste hapjes uit de buurt. Verder is er muziek, vuurkorven, gezellige mensen en lekkere drankjes.

De opbrengst van de middag wordt natuurlijk omgezet in ontbijtjes en bananen die wij op Lesbos gaan uitdelen begin 2017. Voor €1,- kunnen we één persoon een ontbijtje en een banaan geven.

Kaartjes worden aan de deur verkocht. Je bepaalt je eigen prijs! Ons advies is 5 ontbijtjes. Dit is inclusief de hapjes die verzorgd worden en één lot voor de loterij. Verdere drankjes en extra loten zijn ter plekke te kopen.

Dus ben jij op Lesbos geweest? Kom gezellig langs!
Heb je jassen verzameld? Geld gedoneerd? Kom gezellig langs!
Wil je graag gaan doneren? Kom gezellig langs!
Ben je in Oost actief met vluchtelingen? Kom gezellig langs!
Wil je er gezellig bij zijn? Kom zeker langs!
Iedereen is welkom!

Programma:
15.00 - deuren open
16.00 - opening met Nevin Ozutok en ????? ????? ?????
16.30 - veiling
17.00 - loterij
Verder is er tussendoor muziek en heel veel gezelligheid

Locatie
Batjanzaal
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Vrijwillige bijdrage aan de deur (Adviesprijs € 5,-)
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: