Activiteit

Winterfest op het Javaplantsoen

vrijdag 16 december 2016 , 14:00 - 22:00 uur

WINTERFEST OP HET JAVAPLANTSOEN IN DE INDISCHE BUURT!

Naar het buitenland voor het ultieme Kerstmarkt gevoel? Nee, dat hoeft niet! Want op vrijdag 16 december 2016 organiseren een groep enthousiaste buurtbewoners een waar Winterfest gewoon bij u om de hoek. Op deze dag wordt het Javaplantsoen omgetoverd in warme Kerstsferen en is er een dagvullend programma samengesteld voor jong en oud.

Om 14:00 uur wordt de middag geopend door een speciale buurtgast en zorgt rapper Achmed voor muziek. Aansluitend biedt PleinGames sport –en spelactiviteiten aan voor kinderen en zijn er voor alle leeftijden oud Hollandse spellen te spelen. Om 16:30 uur kunnen de kinderen aanschuiven in de grote, verwarmde partytent voor een echte Kerstfilm.

Doorlopend tot aan 18:00 uur kunt u uw Kersthart ophalen door te struinen langs de kraampjes van de Kerstmarkt. Geniet van warme chocolademelk, glühwein en poffertjes, versier uw eigen kaarskandelaar of koop bijvoorbeeld een leuk cadeautje voor onder de boom.

Voor alle hongerige en koude bezoekers kan er om 17:00 uur warm aangeschoven worden in de partytent waar buurtkokkin Ninice een heerlijke 3-gangen maaltijd heeft gekookt (€1.00, op = op!).

Van 19:00 uur tot 22:00 uur neemt de partytent theaterachtige taferelen aan en kunt u genieten van het live programma van ArtoJam. Een mix van de bekende kleinkunstavond Arto Lokalo en de muzikale show van JamPot met vele buurt muzikanten. Pop, rock, covers, stand-up en dansen! Kom kijken en genieten van onder andere Mo el Khami, Frankenfurter Polka Trio en Black Jack Davey.

En zoals aan elke mooie dag komt er ook aan deze een einde. Aansluitend na ArtoJam sluiten we met zijn allen en een warme Kerstwens de dag af.

Kosten: de toegang is gratis en voor €1.00 of €3.00 koopt u een strippenkaart waarmee u de verschillende activiteiten af kan gaan.

Kunt u ook al niet meer wachten? Hou dan tot die tijd onze Facebookpagina www.facebook.com/winterfestjavaplantsoen in de gaten voor de laatste updates.

Kleedt u zich warm aan, trek iedereen mee en laat u zich verrassen op het Winterfest op het Javaplantsoen. Samen maken we de koude dage een stuk warmer!

Het Winterfest op het Javaplantsoen wordt georganiseerd door actieve buurtbewoners en gesteund door Stadsdeel Oost.

Locatie
Javaplantsoen
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: