Activiteit

Peuterclub

maandag 29 augustus 2016 , 9:00 - 12:30 uur

De Glim&Lach Peuterclub is de ideale plek voor peuters (1,5-4 jaar) om “kind te zijn”. “Kind zijn” is ontdekken, spelen en samen zijn met leeftijdsgenoten. Glim&Lach voegt daar nog creativiteit aan toe, omdat creativiteit kinderen laat ervaren

  • wat ze leuk vinden
  • waar ze goed in zijn
  • hoe ze zelf oplossingen kunnen vinden

We bieden dus een sociale omgeving waar de creativiteit gestimuleerd wordt in de vorm van muzieklessen, peuteryoga, natuur en kunst. Natuur is een belangrijk onderdeel in het programma. De activiteiten staan zoveel mogelijk in het teken van (het omgaan met) de natuur. Zo leren de kinderen wat de kracht van natuur is, wat we uit de natuur kunnen halen en hoe we de natuur kunnen koesteren.

Kleine groepen

In kleine groepen van maximaal 12 kinderen creëren we een ongedwongen sfeer, waar elk kind zich zowel op motorisch, sociaal, persoonlijk als cognitief vlak ontwikkelt. Dit doen we door alle zintuigen te prikkelen op basis van “Accelerated Learning” technieken. De Peuterochtenden geven de kinderen de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten zowel creatief te leren als lekker samen (buiten) te spelen. 

Praktische info

De ochtenden vinden plaats op de eigen locatie van Glim&Lach, Gorontalostraat 47, Amsterdam Oost. De peuterclub is vanaf 29 augustus 2016 iedere dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend voor ieder kind toegankelijk in de leeftijd van 1,5-4 jaar. De peuterclub start om 9.30u, inloop is vanaf 9.00u. We verzoeken u om in ieder geval om 9.30u aanwezig te zijn. De peuterclub duurt van 9.30 – 12.30u, van 12.30 – 14.00u heeft uw peuter de gelegenheid om nog vrij te spelen met andere kinderen. De extra openingstijd biedt ouders meer flexibiliteit in het ophalen. Voor de extra uren dat het kind aanwezig is zal ter plekke betaald moeten worden.

Flexibel 


De ochtenden bieden naast maandabonnementen ouders ook de gelegenheid hun peuter op flexibele basis naar de Peuterclub te brengen. Dit is ideaal voor ouders en zzp-ers die ad hoc moeten werken of een belangrijke afspraak tijdens hun papa- of mamadag hebben.

De flexibele plekken zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid. Kinderen met een maandabonnement krijgen namelijk voorrang. Voor een flexibele plek dient u als ouder een Dagpas aan te schaffen. Deze Dagpas geeft 5x toegang tot een Peuterochtend en is tot 6 maanden na aankoop geldig. 

Locatie
Gorontalostraat 47 aan Makassarplein
Kosten toelichting
vanaf €125/ maand
Leeftijd
Vanaf 1 t/m 4 jaar
Illustration
 
Deel dit: