Activiteit

Presentatie bedrijfsprofielen maatschappelijke ondernemers Indische Buurt

donderdag 2 juni 2016 , 13:00 - 15:00 uur

BOOT (Buurtwinkel voor Onderwijs, Onderzoek en Talentontwikkeling) is dé kenniswinkel van de Hogeschool van Amsterdam waar studenten diensten leveren aan bewoners en organisaties in Amsterdamse wijken. Via onze locaties in Nieuw-West, Oost en Zuidoost verbindt het onderwijs zich met de stad en met grootstedelijke vraagstukken.

Studenten Bestuurskunde van de Hogeschool van Amsterdam hebben via BOOT de opdracht gekregen om maatschappelijke ondernemers uit de Indische Buurt te ondersteunen bij hun organisatie. In de periode maart tot juni 2016 zijn de ondernemers ondersteunt. Het betreft de volgende organisaties:

 

- De Schaakschool

- De Kids van Amsterdam Oost

- G.A.O. (Gemeenschap Amsterdam Oost)

- Dappere Dames 

 

De studenten hebben voor de maatschappelijke ondernemers een knelpuntenalayse gemaakt en van hieruit onderzoek gedaan naar oplossingen en tools waarmee de continuiteit van de onderneming gewaarborgd kan worden. De bevindingen zullen gepresenteerd worden door de studenten. Ook zullen zij per maatschappelijke ondernemer een promotiefilmpje laten zien.

 

Voor geïnteresseerden is de bijeenkomst vrij om bij te wonen. Gelieve een bevestiging te sturen voor de aanmelding naar Albert Beije Ramirez (coördinator BOOT Oost) via a.c.beije.ramirez@hva.nl. BOOT is onderdeel van het collectief Wijkkunde en biedt ondersteuning aan maatschappelijke- en sociale ondernemers.  

Locatie
De Meevaart
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: