Activiteit

Verhalen van de Batjan Buren: Expositie + Muzikale Maaltijd

donderdag 17 maart 2016 , 17:30 uur

Verhalen van de Batjan Buren; leer je buren kennen! Expositie van foto's en verhalen + muzikale maaltijd op 17 maart.

 Op 17 maart aanstaande wordt van 17:30-21:30 voor de tweede keer bij de Batjan Buren een Muzikale Maaltijd georganiseerd. Nu met een expositie van foto's en verhalen van de Batjan Buren (buurtbewoners en initiatiefnemers)! Deze expositie is het eindproduct van een foto en verhalen project in de Indische Buurt, Amsterdam Oost. Hiervoor heeft initiatiefnemer Anna van Rijnberk (CMV student en stagiaire bij Stichting ACCU; de Batjan Buren), verschillende buurtbewoners en initiatiefnemers geïnterviewd en gefotografeerd.

 De expositie en maaltijd staan in het teken van ontmoeting met de buren; samen praten, eten en nieuwe plannen maken. Wie woont er in de buurt of is er actief en wat doen zij? Naast ontmoeting speelt muziek ook een belangrijke rol bij deze ‘’Muzikale Maaltijd’’, er wordt muziek gemaakt en er is een open podium! Dus kom en maak muziek en deel uw talent!  

 Iedere derde donderdag van de maand is er een Muzikale Maaltijd bij de Batjan Buren, waar u gezellig mee kunt eten, muziek luisteren en meespelen! Mee-eten kost slechts € 2,50!

 Deze expositie en Muzikale Maaltijd worden mede mogelijk gemaakt door: Eigen haard, Gemeente Amsterdam Oost, Stichting Doen en de enthousiaste buurtbewoners en initiatiefnemers die aan dit project hebben meegewerkt.

Locatie
Batjanstraat 68, 1094 RC Amsterdam
Kosten toelichting
€ 2,50
Deel dit: