Activiteit

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt

zaterdag 12 maart 2016 , 12:00 - 18:00 uur

 

KOM LANGS, GEEF WEG & ZOEK UIT!

Álles kan gedeeld worden tijdens de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt – tweedehands spullen, diensten en talent. Waarom? Om verspilling tegen te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en om kennis te maken met sociale initiatieven in Amsterdam. Iedereen is welkom - het wordt weer een feestje :)

Naast meehelpen als vrijwilliger en artikelen doneren en gratis uitzoeken kun je meedoen met activiteiten en genieten van muziek en lekker eten. Alles wat er over blijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen. Alle highlights volg je hier op de facebookpagina.

Wil je je opgeven als vrijwilliger, act, activiteit of sponsor? Lees hieronder DOE MEE voor info.

KOM LANGS!
Amsterdam BLEND Weggeefmarkt: Zaterdag 12 maart 2015 12:00 - 18:00
Adres: Stayokay Zeeburg, Timorplein 21 1094CC Amsterdam
Entree: gratis

GEEF WEG!
Heb je overbodige spullen thuis of gun je ze gewoon een ander? Alles mag je weggeven mits onbeschadigd, bruikbaar en schoon. Verpakte drinken en etenswaren mogen onaangebroken en binnen de houdbaarheidsdatum aangeboden worden.
Aflevermogelijkheden:
Vrijdag 11 maart 18:30 - 21:00
Zaterdag 12 maart 12:00 - 18:00

ZOEK UIT!
Alles is gratis uit te zoeken voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik (geen partij afnemers of handelaren). Alles gaat in goed vertrouwen en er lopen BLEND vrijwilligers rond om te helpen.

DOE MEE!
Wil jij meedoen als vrijwilliger voor de markt (o.a. promoteam, spullen sorteren, opbouw, standhouder), als artiest/entertainment of iets anders leuks bijdragen als buurtinitiatief bv een activiteit? Wil je als bedrijf iets beschikbaar stellen zoals kledingrekken, muziek/podiumtechniek, vervoersdiensten of de catering sponsoren? Mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl.

De Weggeefmarkt wordt georganiseerd tijdens nationale vrijwilligersactie NL Doet van het Oranjefonds ism Stayokay Amsterdam Zeeburg. De eerste editie vorig jaar was zo'n succes dat we het jaarlijks doen. Delen rocks!

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt 12-03-2016

 

Locatie
Timorplein 21, 1094CC Amsterdam
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: