Bericht

Even voorstellen: Gitta Bessem, projectcoördinator Samen Vooruit

Geplaatst op 11 april 2019, 11:54 uur

Dag Indische Buurt-buurt,

Met enthousiasme ben ik deze maand gestart als projectcoördinator voor Samen Vooruit. Ik stel me graag aan jullie voor.

Samen Vooruit. Mijn blik trok direct naar deze titel. Wat een mooie naam voor een samenwerkingsverband dat sociale impact wil maken. De naam ademt saamhorigheid uit. Mét en vóór elkaar. De blik op de toekomst gericht. Er is ruimte voor nieuwe initiatieven. Het past in mijn ogen: Oost lééft.

Geboren en getogen in het Brabantse, woon ik sinds 1989 in Oost. Ik heb er mijn studententijd doorgebracht, mijn kinderen zijn er geboren en gaan er naar school, ik werk er.
Mijn hart maakte dan ook een sprongetje toen ik las dat er een projectcoördinator werd gezocht. Dit is waar ik warm voor loop: het leggen van contacten, het onderhouden van relaties en het verbinden van mensen en organisaties. En in het verlengde daarvan: het samenbrengen van kansen en mogelijkheden, van speerpunten en belangen, om zo meerwaarde te creëren.

Mijn communicatie- en projectmanagementachtergrond en enthousiasme voor het stadsdeel komen daarbij goed van pas. Als bestuursvoorzitter van de Stichting Kinderboerderij Watergraafsmeer heb ik kennis mogen maken met de stimulerende kracht van een buurtinitiatief. Dagelijks werken we eraan ‘samen vooruit’ te komen. Ik zie er dan ook naar uit mijn hoofd en hart in te zetten om Samen Vooruit tot een succes te maken!

Mijn werkdag is donderdag. Ik ben te bereiken via info@samenvooruit.amsterdam. Graag tot ziens!

Gitta Bessem

 

 

Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Camille van Neer

do 18 april 2019 11:44
Hey Gitta, ik zou het leuk vinden je een keer uit te nodigen om bij een enthousiast klein clubje aan te schuiven, dat bezig is een project 'voor meer onderling contact' handen en voeten te geven. Het project is opgenomen in het gebiedsplan voor de IB en we zijn momenteel druk bezig met pitchen (voor ... lees meer

Rens van der Linden

vr 19 april 2019 00:44
Ik wens je veel succes wil graag kennismaken ben al 18 jaar actief in de buurt
Had ook op de functie gesolliciteerd maar werd zelfs niet eens voor een gesprek uitgenodigd. Ben benieuwdl wat jij allemaal extra te bieden hebt om samen vooruit te komen. Tot gauwe kennismaking

Groene Groet Rens