Bericht

Doe je ook mee met het Menu van de Wijk?

Geplaatst op 30 oktober 2018, 16:20 uur

Van 3 tot en met 11 november starten we met het Menu van de Wijk in de Indische Buurt. Drie gezonde recepten, opgesteld door chef Nadia Zerouali van de Couscousbar. Haal de receptkaarten van 3 – 11 november bij de deelnemende ondernemers.
Bereid #menuvandewijk zelf! Óf proef het in de restaurants en buurthuizen!
Zaterdag 3 november is de aftrap.
Houdt Facebook Zo blijven wij gezond in Oost in de gaten voor meer informatie.

Deel je foto en/of gezonde recept
Deel een foto van het resultaat op Facebook Zo blijven wij gezond in Oost met de hashtag #menuvandewijk. Heb je zelf een idee voor een gezondere variant op een bestaand recept, dan ook graag delen op facebook.

Gezond en lekker
Het Menu van de Wijk staat voor gezond, lekker en goedkoop eten en koken voor het hele gezin met producten uit de buurt. Hoe meer gezondere gerechten er worden bereid, thuis of in de restaurants, hoe meer mensen genieten van een gezonde maaltijd. Nadia Zerouali, (tv-)chef, kookboekenschrijfster en eigenares van Couscous Bar in de Javastraat, heeft van eenvoudige gerechten gezondere varianten gemaakt, met ingrediënten die in de buurt te krijgen zijn.

Deelnemers
Buurthuis Archipel, De Meevaart, Flevopoort, Het Blauwe Huis, Ras el Ma, Yakhlaf, Het Lange mes, Lale Kasabi, Lidl, Albert Heijn, Vishandel Rinkoen, Slagerij Marrakech, Slagerij Atlas, Supertoko Nawied, Efe food, Hartje Oost, De Jonge Admiraal, Couscous Bar, Venkel, Chantilly, Pizza’dam.

Deel dit: