Bericht

BLOK: nieuw jongerenblog uit Oost!

Geplaatst op 13 oktober 2016, 10:27 uur

‘Ik lees de Nederlandse krant niet meer; het staat vol negatieve dingen’, zegt Mouaad. En Samir deelt met de groep dat de Volkskrant of het Parool niet voor hem zijn geschreven. Fatima Jamai is bij de redactievergadering van jongerenblog BLOK en geeft ons een eerste indruk.

Het is alweer de derde keer dat we samenkomen op de maandagavond. Brainstormen en creëren zijn de uitgangspunten van de avond. Het is stil. Je kan de hersencelletjes horen werken. Iedereen is hard aan het nadenken over een potentiële naam voor de blog die we binnenkort gaan lanceren. Een blog die in het teken staat van positiviteit, diversiteit, humor en inspeelt op de actualiteit. Er komen stukken online te staan die te maken hebben met de actualiteit, opinie en cultuur.

Ik moet hard tikken, want we zijn druk bezig met filmen, tekenen en gedichten schrijven. Maar niet getreurd. Je kunt ons volgen via Facebook. BLOK is onze naam en er staat nog veel moois op je te wachten. Ga maar gauw naar onze pagina: www.facebook.com/BLOKOost.

Wil jij de stad ook jouw stem laten horen? Kom dan op maandagavond naar de redactievergadering om 18.30 uur in de Meevaart. Onder begeleiding van jonge professionele journalisten wordt er gefotografeerd, gevlogd en geblogd.

Illustration
 
Deel dit: