Bericht

Spelregels BuurtBalie

Geplaatst op 15 juni 2016, 11:44 uur

Hallo goede buurtgenoten,

Soms ontvangen wij een mail of wij iets willen plaatsen of wijzigen op 'onze' website. De BuurtBalie is echter van ons allemaal! 

De BuurtBalie wordt mogelijk gemaakt door alle organisaties, initiatieven en bewoners die hun organisaties aanmelden en hun activiteiten in de BuurtBalie agenda plaatsen. Iedere organisatie, initiatief of persoon die informatie op de website zet is daar zelf verantwoordelijk voor. Onze rol is er eentje van bemiddelaar en helpdesk, maar alleen als dat nodig is. De ervaring leert dat aanbod en vraag elkaar uitstekend weten te vinden op de BuurtBalie.

Hoe werkt de BuurtBalie?

Stap 1
Word lid en maak een persoonlijk profiel aan met je eigen e-mailadres. Dit e-mailadres kan van je organisatie zijn, zolang je het maar gekoppeld is aan je eigen naam (dus geen info@..., deze kun je bij je organisatie plaatsen). Zorg voor een zo compleet mogelijk profiel. Vul je adres in en geef aan welke rol je hebt in de buurt. En heel belangrijk, plaats een foto van jezelf! Zonder foto kun je geen overige informatie plaatsen.

Logo’s en andere foto’s zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd. Het idee achter een persoonlijke profielfoto is dat we een buurtnetwerk zijn wat ons met elkaar verbindt. Heb je een idee, activiteit, een wens, kun je andere buurtgenoten hiervan op de hoogte brengen en elkaar uitnodigen mee te doen. Hiervoor moet je elkaar kennen en herkennen.

Stap 2
Als je ingelogd bent, kun je ‘mijn organisatie’, ‘mijn activiteiten’ en alle andere mogelijkheden aanmaken. Dan ben je automatische beheerder van die organisatie en kun je altijd dingen aanpassen via ‘bewerken’.

Wil je aangeven dat je actief bent als deelnemer bij een organisatie, dan kun je bij een desbetreffende organisatie klikken op ‘deelnemer worden’. Heb je zelf deze organisatie niet aangemaakt, maar wil je wel beheerder worden om zelf dingen aan te passen op een organisatiepagina of wil je hier activiteiten en berichten op plaatsen? Stuur dan een mail naar BuurtBalie beheerder Ganna Verhoeven via: info@indischebuurtbalie.nl. Zij kan je vervolgens toevoegen als beheerder van een desbetreffende organisatie.

Ook voor andere vragen, tips & tops kun je mailen met de BuurtBalie beheerder via bovenstaand e-mailadres. Of kom naar de Meevaart of Oba en vraag advies aan een van de wandelende BuurtBalie's.

Veel SUCCES!

Tot op de BuurtBalie, 

Ganna

Illustration
 
Deel dit: