Bericht

Reporters gezocht voor IBB Muurkrant

Geplaatst op 27 januari 2016, 13:08 uur

We hebben nieuws! In 2016 verschijnt de eerste Muurkrant: 'de Indische BuurtBalie'. Hoera! 

Met nieuws, feitjes, activiteitenkalender, groene gezichten, organisaties, personen, foto's, geschiedenis prijsvraag en wat we verder gedurende het jaar zullen tegenkomen. En vooral wat jullie zelf 'in het licht' willen zetten in de buurt en dus willen inbrengen. 

Als dubbelgevouwen A4 is het een krant met op de voorpagina en achterflap artikelen en de binnenkant vormt een A3 poster met een activiteitenkalender. 

Het zal verspreid worden op zoveel mogelijk publieke plekken in de Indische Buurt waar het als krant te pakken is en als poster opgehangen kan worden; in cafeetjes, buurthuizen, stadsdeel, oba, winkels, sportclubs, Flevopoort etc. en op straat. 

De Muurkrant en de nieuwsbrief zullen in het vervolg gelijktijdig verschijnen. 

De artikelen voor de eerste editie komen begin volgende week binnen. Er is echter nog ruimte voor aankondigingen van activiteiten en/of  nieuwe projecten. Wil je nog iets aankondigen wat na 12 februari en voor 1 april plaats zal vinden? De deadline voor deze eerste editie is dinsdag 2 februari. Mail dan je aankondiginh stuk met eventuele foto naar info@indischebuurtbalie.nl. (Verspreiding zal zijn op vrijdag 19 februari.)

Heb je andere ideeen voor de Muurkrant (artikel, foto, tekening, recept, verhaal etc.)? Eigen inbreng is van harte welkom. Het is ten slotte een krant van, voor & door de buurt. Mochten we het niet in de eerste editie kwijt kunnen, dan nemen we het mee naar de volgende editie. De eerstvolgende redactievergadering voor de tweede editie is op maandag 22 februari van 18.00 - 19.00 uur in de Meevaart. De deadline voor de tweede editie is 14 maart. 

Vertel ook andere buurtgenoten van de Muurkrant 'de Indische BuurtBalie' en de nieuwsbrief zodat we zoveel mogelijk buurtgenoten kunnen betrekken bij de totstandkoming en succes ervan. 

Tot in de buurt!

Ganna en Annemarie
Indische BuurtBalie

Deel dit: