Bericht

Nieuwe wijkkantoren IB

Geplaatst op 8 januari 2016, 11:46 uur

Nieuwe wijkkantoren voor wijkbeheerders Indische Buurt

Nieuwe locaties en contactgegevens wijkbeheerders Eigen Haard, Alliantie en Ymere in Indische Buurt 

Wijkbeheerders zijn de ogen, oren en het gezicht van de corporaties in de Indische Buurt. Huurders kunnen bij hen terecht met vragen en klachten over hun woning, complex of woonomgeving. De wijkbeheerders zijn dagelijks in de buurt te vinden en organiseren acties om samen met bewoners de buurt te verbeteren. Ze stimuleren bewoners bovendien om ook zélf met ideeën voor de verbetering van hun buurt of complex te komen.

Hebt u vragen aan uw wijkbeheerder? Bel, mail of ga langs!

Eigen Haard
De wijkbeheerders van Eigen Haard zijn bereikbaar via 020 6801801 of info@eigenhaard.nl en op drie locaties:

  1. Batjanstraat 66, spreekuur op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 10.00 uur.
  2. Sumatraplantsoen 48 hs, spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.30 – 12.30 uur.
  3. Buurthuis Archipel, Makassarplein 1, spreekuur op maandag, dinsdag woensdag en donderdag van 13.00 - 14.00 uur.

Alliantie
Het kantoor van de beheerders Wonen en de wijkbeheerder van de Alliantie is aan de Sumatrastraat 71. Voor het maken van een afspraak met uw wijkbeheerder kunt u bellen of mailen via 088 00 232 00 en indischebuurt@de-alliantie.nl

Ymere
Wijkbeheerder Vernon Julen van Ymere is bereikbaar voor het maken van een afspraak bij u in de buurt via 06 55 12 09 23 en v.julen@ymere.nl.

Gezamenlijke wijkkantoor Wijkbeheerders Indische Buurt gesloten
De afgelopen jaren werkten stadsdeel Oost, Eigen Haard, Ymere en de Alliantie aan de vernieuwing van de Indische buurt onder de naam Samen Indische buurt. De grootste opgave is klaar. Daarom stoppen we met het gezamenlijke wijkkantoor aan de Sumatrastraat. Het stadsdeel en de corporaties zetten hun succesvolle samenwerking voort op verschillende manieren, door ideeën uit te wisselen, kennis te delen en afstemming.

Nu het gezamenlijke wijkkantoor aan de Sumatrastraat is gesloten, krijgen huurders van Eigen Haard, Ymere en de Alliantie hun eigen wijkbeheerder en wijkkantoor. Zo blijven de corporaties de bewoners in de buurt helpen.

Deel dit: