Bericht

Tot straks! Vrijwilligersfeest StayOkay

Geplaatst op 23 november 2015, 12:39 uur

Op 3 december is het weer zover: medewerkers van de stadsdeelorganisatie staan klaar om vrijwilligers uit Oost een fijne tijd te bezorgen. Door het vrijwilligersfeest uit het stadsdeel zijn waardering voor inwoners die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens.

Het wordt een feestelijk samenzijn met onder meer een gezamenlijke maaltijd en uiteraard de mogelijkheid om met medevrijwilligers en ambtenaren te praten en uitdagingen en dromen te delen. Het feest wordt dit jaar gevierd in Stayokay in de Indische Buurt en duurt van 16.30 tot 20.00 uur. Aanmelden voor deze middag is noodzakelijk en kan tot kan tot en met 26 november via de website.

Portefeuillehouder Nevin Özütok houdt een toespraak en zal een aantal vrijwilligers met een ereteken extra bedanken voor hun uitzonderlijke inzet. Wilt u een vrijwilliger voordragen voor een ereteken dan kunt u op de website eveneens een formulier invullen. De criteria voor het voordragen vindt u op het formulier, de deadline is 17 november. Uit alle opgaven zal het dagelijks bestuur van de bestuurscommissie Oost een keuze maken.

Vergeet u niet te zorgen dat de persoon die u nomineert, zich opgeeft voor het vrijwilligersfeest. Ook vragen wij u om hem of haar te begeleiden naar het feest. Meer info en aanmelden voor het vrijwilligersfeest:
https://www.amsterdam.nl/oost-gebied/buurtnieuws-oost/nieuws/algemeen/vrijwilligersfeest-3/

Deel dit: