Bericht

Vandaag! BB Bakkie op het plein

Geplaatst op 12 oktober 2015, 12:28 uur

BuurtBalie gaat met Bakkie op het plein de buurt in
Door Annemarie van der Veen

Op woensdag 14 oktober gaat 'BuurtBalie Bakkie op het Plein' van start op het Sumatraplantsoen. Bakkie op het Plein is er om bewoners te laten zien wat er allemaal te doen is in hun buurt. En ook om met buren in gesprek te gaan: om te vragen hoe het met ze gaat, wat hen bezighoudt of wat zij vinden van de buurt.
 

Elke twee weken komt er een Bakkie op een plein te staan. Bij dit 'busje' zijn allemaal leuke sport- en spelactiviteiten te doen. Je kunt gezellig een ‘bakkie’ koffie of thee drinken en genieten van de hapjes die er geserveerd worden door buurtinitiatief Life&Style. De organisatie BOOT is aanwezig om te helpen bij bijvoorbeeld belastingaangiftes of het kiezen van een nieuwe verzekering. De mensen van Makkie zijn er om te laten zien wat je met de buurtvaluta Makkie kunt doen. Voor kinderen is er ook een leuke kinderkookcursus voor het maken van een gezonde broodtrommel. 
Ook kun je je eigen buurtinitiatief óf organisatie aan de buurt laten zien door bij Bakkie op het plein een leuke activiteit aan te bieden.

Kom je ook gezellig een bakkie doen met je buren? Wees welkom!
 
Waar en wanneer?
Sumatraplantsoen: 14 oktober & 11 november van 14.30 tot 17 uur.
Ambonplein: 28 oktober & 25 november van 14.30 tot 17 uur.
Meer info: www.buurtbalie.nl/bakkie-op-het-plein

Deel dit: