Bericht

Buurtcamping meeting 29 mei Meevaart

Geplaatst op 12 mei 2015, 14:36 uur

Happy Camper!

Graag nodigen we je uit voor de tweede bijeenkomst van De Buurtcamping in het Flevopark! Je bent welkom op vrijdag 29 mei om 19:00. We zitten dan (hoogstewaarschijnlijk) weer in buurthuis de Meevaart (Balistraat 48a) en je herkent ons aan.... de tent!

De Buurtcamping van 24-26 juli 2015

Al twee jaar organiseren wij in Amsterdam Oost De Buurtcamping. We hebben gezien hoe makkelijk er nieuwe ontmoetingen en mooie ervaringen ontstonden. Iedereen groet elkaar, praat wat over koetjes en kalfjes. Men helpt elkaar met tips voor een leuk uitje of door de pomp uit te lenen voor het luchtbed. Op de camping ben je altijd buiten, is iedereen gelijk en leeft men gemoedelijk samen ongeacht achtergrond, inkomen of (geloofs-)overtuiging. Met een wc-rolletje onder de arm zien we er immers allemaal even knullig uit. Samen maken we de camping en dat geeft ons veel energie!

Kernwaarden 

- Zelf organiseren, samen doen en maken

- Terug naar de natuur

- Elkaar ontmoeten en elkaar versterken

- Geen verkoop, geen festival, maar ’back to basic’ kamperen 

Buurten rondom het Flevopark

We vinden het fantastisch dat we nu samen met jullie, de mensen rondom het Flevopark, de buurtcamping vorm gaan geven! Je kan van alles bijdragen (op vrijwillige basis): timmeren, receptie, een programmaonderdeel organiseren, promotie en/of sponsoring.  Als je een bijdrage wilt leveren, kom dan gezellig langs op deze eerste bijeenkomst. We gaan er met z'n allen weer iets moois van maken!

Je bent uitgenodigd!

De bijeenkomst op vrijdag 29 mei om 19:00 is voor alle bewoners, organisaties en bedrijven uit de buurt die mee willen werken aan de Buurtcamping, er meer over willen weten of die het project een warm hart toedragen. Zet het in je agenda!

Bekijk “Buurtcamping, de film“ om vast in de stemming te komen!

Hopelijk tot dan,

Jullie eventuele vragen en ideeën kunnen we daar bespreken, neem ze mee!

Groet, 

Feye, Annemarie, Luca en Ganna

Deel dit: