Bericht

BeterThuis koppelt gratis 250 Amsterdamse ouderen aan een thuishelper

Geplaatst op 23 april 2015, 10:38 uur

BeterThuis, de marktplaats van de ouderenzorg, koppelt 250 Amsterdamse ouderen gratis aan een thuishelper. Iemand die hen helpt bij het doen van de boodschappen, bij vervoer naar het ziekenhuis of iemand die gewoon een kop koffie komt drinken of een wandeling wil maken. Dankzij een gulle gift van het RCOAK kan BeterThuis nu 250 zorgvragers gratis matchen met een geschikte thuishelper.

Steeds meer ouderen vereenzamen of zorgen niet goed genoeg voor zichzelf. Veel van hen vragen niet zo snel om hulp en houden zich flink. BeterThuis biedt hier een helpende hand en brengt vraag en aanbod samen, waardoor ouderen langer en prettiger thuis kunnen blijven wonen en mantelzorgers zich gesteund voelen. In de regio Amsterdam kan BeterThuis nu 250 zorgvragers gratis en persoonlijk matchen met een goede, betrokken thuishelper. Maak daarvan gebruik; gun jezelf of een ander een extra steuntje in de rug.

Gewoonlijk kost een uitgebreid matchingstraject via BeterThuis 100 euro, wie zelf via de database van BeterThuis op zoek gaat naar een geschikte kandidaat - voor zichzelf of een ander - betaalt 15 euro administratiekosten voor het opvragen van de contactgegevens. Eventuele kosten voor de thuishelper - sommigen vragen een vergoeding, anderen hebben zich als vrijwilliger ingeschreven - blijven gewoon bestaan. Kiki Hirschfeldt, mede-oprichter BeterThuis: "De spontane feedback die wij van zorgvragers krijgen, is meer dan hartverwarmend. Hadden we dit maar eerder gedaan, zeggen ze vaak. We zouden het wel van de daken willen schreeuwen: Schroom niet, gun jezelf of een ander het plezier van een thuishelper en neem contact met ons op. We helpen graag!"
 
Belangstellenden kunnen contact opnemen met BeterThuis via contact@beterthuis.nl of (020) 718 99 19.

Gratis match met een BeterThuis-helper!

BETERTHUIS KOPPELT 250 AMSTERDAMSE OUDEREN GRATIS AAN EEN THUISHELPER

Deel dit: