Te leen gevraagd, Gratis gevraagd

Catering/Muziekinstallatie/Kledinghangers gezocht voor Weggeefmarkt 12-3

Beschrijving

Graag nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan de Weggeefmarkt op zaterdag 12 maart.

Kom Langs, Geef Weg en Zoek Uit!
De Weggeefmarkt is het grootste freecycle en ruilevenement van Amsterdam. Bezoekers kunnen artikelen doneren en gratis uitzoeken, meedoen met activiteiten en genieten van muziek en lekker eten. Alles wat er over blijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen.

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt
Zaterdag 12 maart 2016 12:00 - 18:00
Stayokay Amsterdam Zeeburg - Timorplein 21, 1094CC Amsterdam
www.facebook.com/AmsterdamBLENDmarket

De Weggeefmarkt wordt door Amsterdam BLEND en Stayokay Amsterdam Zeeburg georganiseerd tijdens nationale vrijwilligersactie NL Doet van het Oranjefonds. De eerste editie in 2015 was zo'n succes dat we het jaarlijks gaan doen. 

Voor en door Amsterdammers
Naast aandacht voor vrijwilligerswerk, participatie en interactie onder diverse doelgroepen gaan we met de Weggeefmarkt verspilling tegen, stimuleren we de deeleconomie en helpen we elkaar. De Weggeefmarkt biedt tevens een podium voor lokaal talent en sociale projecten maar ook ondernemers en bedrijven die zichzelf willen laten zien en tegelijk hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen. Alle deelnemende partijen worden meegenomen in online en PR promotie.

Meedoen? Mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl  
Voor de komende editie zijn wij op zoek naar lokale bedrijven die in het volgende willen bemiddelen of willen sponsoren:
- Kledingrekken en kledinghangers
- Koffie/thee/catering voor de vrijwilligers en bezoekers
- Muziek/podium (installatie en techniek)
- Entertainment (muzikale artiesten, vermaak, activiteiten)
- Print promotie (bijvoorbeeld 2500 flyers en 30 posters voor lokale verspreiding)

Ook vrijwilligers kunnen zich nog melden! Vind jij het leuk om tijdens de Weggeefmarkt mee te doen als bv gastman/vrouw, entertainer, barbier, knutseljuf, manicure, stylist...? Of wil je met je band of koor komen optreden? Mail ons met jouw idee en voor meer info: meedoen@amsterdamblendmarket.nl

 

Geplaatst op 12 februari 2016, 16:14 uur
Deel dit: