Vacature/hulpvraag

Respondenten gezocht - 3 of 5 okt - in ruil voor Makkies!

Geplaatst op 28 september 2017, 16:33 uur

Hoi!

Wie ben ik en wat doe ik?
Ik ben Jurrit Stoeten en ik ben student Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek, wat ik in opdracht doe voor HvA-BOOT, Arkin en GGD Amsterdam. Ik onderzoek de participatie van GGZ-clienten die woonachtig zijn in de Indische buurt. Daarbij kan gedacht worden aan het deelnemen aan activiteiten in de buurt, contact met andere buurtbewoners, eventueel (vrijwilligers)werk etc. Ik bekijk de motieven om te participeren, of juist niet te participeren. Daarnaast vraag ik uit welke factoren nog meer participatie kunnen tegenhouden. Het uiteindelijke doel is dat ik er achter kom wat de participatie kan versterken/verhogen en wat daarvoor nodig is, zodat ik eventueel een tool of een project kan ontwikkelen. 

Wat zoek ik?
Om hierachter te komen organiseer ik focusgroepen. Dit zijn eenmalige groepsinterviews waarbij de deelnemers (mensen met een psychiatrische achtergrond) met elkaar in gesprek gaan over de participatie in de Indische buurt. Hiervoor zoek ik nog respondenten!

Ik organiseer een groepsinterview dinsdag 3 okt om 15.00 in de Meevaart. Daarvoor zoek ik nog twee personen die willen deelnemen aan de groepsinterviews. Daarnaast zoek ik voor donderdag 5 oktober om 10.00 bij Roads ook nog 5 personen die willen mee doen. De interviews duren ongeveer anderhalf uur en je zal dus in gesprek gaan met vier anderen. 

Wat bied ik jou?
Elke deelnemer van een groepsinterview verdient 2 makkies. Voor meer info over makkies kun je kijken op www.makkie.cc

Dus kortom:
Ben of ken jij iemand die woonachtig in de Indische buurt? Vind jij het leuk om eenmalig iets bij te kunnen dragen aan de buurt? Heb jij ervaring als client in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ)? Vind je het leuk om Makkies te verdienen? Kan jij op een van de twee de aangegeven data? Stuur dan een mail naar jurrit.stoeten@hva.nl of bel/sms naar 0624383630. 

Mocht je nog vragen/onduidelijkheden/twijfels hebben kan je altijd mailen of bellen. Mag ook in het weekend!

Groeten en wie weet tot volgende week! :)

- Jurrit Stoeten

Ingangsdatum
- 3 okt. 2017: 15.00 (Meevaart)
- 5 okt. 2017: 10.00 (Roads)
Beloning
2 Makkies
Illustration
 
Deel dit:
Vraag gesteld door