Vacature/hulpvraag

Deelnemers gezocht voor groepsgesprekken over de EU

Geplaatst op 26 april 2019, 10:28 uur

Voor een onderzoek ben ik op zoek naar deelnemers voor groepsgesprekken (ongeveer 4/5 deelnemers) over de Europese Unie. Dit gesprek zal gaan over hoe mensen hier zelf tegenaan kijken; wat ze zélf van de EU vinden. Met het onderzoek willen we namelijk begrijpen waarom sommige mensen positief over de EU zijn, anderen juist negatief, en het weer anderen eigenlijk helemaal niets uitmaakt. Je hoeft dus geen kennis van de EU te hebben om mee te doen!

Het groepsgesprek duurt ongeveer 1 à 2 uur, en deelnemers krijgen (per persoon) een (VVV) bon van 30 euro. Omdat ik in gesprek wil gaan met mensen overal in Nederland, hoop ik dat ik hier in de Indische Buurt ook een gesprek kan organiseren. Ik woon zelf namelijk al enige tijd in de Indische Buurt, en het lijkt mij heel leuk/ interessant om mijn eigen buurtgenoten hierover te spreken.

Het onderzoek is onderdeel van Diverse Denkbeelden, een project van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Met burgers praten in plaats van over burgers praten, staat centraal in het project. We willen graag goed begrijpen waarom verschillende mensen dezelfde of juist tegengestelde ideeën hebben over belangrijke maatschappelijke kwesties. Dat doen we door ieders mening serieus te nemen. Meer informatie staat op www.diversedenkbeelden.nl/EU.

Mocht je mee willen doen, of mensen kennen die graag mee willen doen, laat dan een reactie achter of stuur mij een email op vandenhoogen@essb.eur.nl.

Groet,

Elske

Ingangsdatum
Z.s.m. - maar de groepsgesprekken kunnen in principe in de hele maand mei plaatsvinden (of eventueel juni).
Beloning
Een cadeaubon van 30 euro
Illustration
 
Deel dit: