Activiteit

Dialoog in Actie #2: Keti Koti

zondag 9 juni 2024 , 16:30 - 18:30 uur
Illustration

Plein Theater en Dialoog in Actie bieden een veilige ruimte voor gesprekken over onderwerpen zoals gender, traditionele rolverderling en de invloed van culturele normen op het dagelijks leven. Gehost door ervaren gespreksleiders worden er bij de dialoogtafels een reeks onderwerpen behandeld die vaak vermeden worden in alledaagse gespresprekken.

Ná de dialoogtafel is het Eetlokaal geopend met Peggy's Eetkaart!

 

Dialoog in Actie #2: Keti Koti
Juni is de Keti Koti maand: op diverse manieren wordt aandacht besteed aan ons koloniale verleden en de afschaffing van de slavernij. Op zondag 9 juni 15.00 speelt de voorstelling Fri Yeye in het Plein Theater. Het is een eer na afloop van deze voorstelling een dialoog te mogen organiseren. 

We staan weer aan de vooravond van Keti Koti. Is feestvieren een passende manier om de afschaffing van slavernij te herdenken? Verken de diepgewortelde conflicten en de vreugdevolle viering van vrijheid in ‘Fri Yeye”. Dit intrigerende stuk onderzoekt de ervaringen van een oma, moeder en dochter rondom Keti Koti. De voorstelling confronteert je niet alleen met vragen, maar daagt je uit om je eigen standpunten te heroverwegen.

Fri Yeye nodigt je uit de kracht van intuïtie te ervaren. Ervaar en ontdek de vele lagen van vrijheid en geschiedenis tijdens deze betekenisvolle reis.

 

Locatie
Plein Theater
Kosten toelichting
€ 10 + hapje en drankje / Inclusief een hapje en een drankje
Deel dit: