bericht

Mijnbuur, een unieke buurtapp, mét vertaalfunctie.

geplaatst op 21 juli 17, 12:01 uur, door Mijnbuur

Mijnbuur is een app waarin elk burenprobleem aangekaart kan worden en waarin buren met elkaar kunnen overleggen, ongeacht welke taal zij spreken. De mijnbuur-app bevat namelijk een automatische vertaalfunctie van en naar het Nederlands, Arabisch, Turks en Engels. Op deze manier is geen onderwerp nog onbespreekbaar en kunnen problemen sneller worden opgelost. Mijnbuur vindt het belangrijk dat alle buren mee kunnen praten over onderwerpen in de wijk en daar hoort taal geen spelbreker in te zijn.

Voordelen van mijnbuur boven WhatsApp
Maar de vertaalfunctie is lang niet het enige voordeel van mijnbuur. Zo kan je bijvoorbeeld met één druk op de knop je buren alarmeren in een noodsituatie. Of heel simpel een hulpvraag stellen aan buren die hebben aangegeven dat ze graag helpen.

Mijnbuur is hét alternatief voor WhatsApp, dat door veel buren in Nederland wordt gebruikt om met elkaar te overleggen. In tegenstelling tot die app word je in mijnbuur niet overladen met een stortvloed aan berichten, want je krijgt alleen die berichten te zien die voor jou bestemd zijn. Als je dan een keer uit een gesprek stapt, lig je bij mijnbuur niet meteen volledig uit de groep.

Met mijnbuur maken buurtbewoners de wijk samen beter!
?Download de app via www.mijnbuur.nl of in de App- of Playstore.?

meer info: www.mijnbuur.nl
Nog geen reacties