Activiteit

Lunch & talkshow 'Open Oost - samen verder'

woensdag 22 december 2021 , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Buurtinitiatieven en bewoners worden uitgenodigd om in ongedwongen setting te genieten van een driegangenlunch en de leukste entertainment uit de wijk. Aan de mensen thuis is ook gedacht; IBTV zendt de hele dag live uit via Youtube IBTV Indische Buurt en Facebook IBTVwijk.

Programma 
12.15 – 15.15 uur: live reportages vanuit de zaal met de beste live entertainment uit de Indische Buurt; muziek, kleinkunst en meezingers uit Oost.

15.15 – 16.15 uur: live IBTV talkshow met leuke gasten, muziek en mooie gesprekken over onze wijk in coronatijden. De bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt gaan ongedwongen in gesprek met achtereenvolgens Coöperatie 10, Civic Amsterdam en Wijkkunde. We verkennen vragen als: Welke uitdagingen zien we in de wijk in deze tijden? Wat kan er wél in de wijk in coronatijden? Waar vinden we hoop? En wat is er fijn én lastig aan vrijwilligerswerk in deze maanden? Kortom; hoe gaan we Samen Verder? Met muziek en filmpjes.

Dus tune op woensdag 22 december live in vanaf 12.15 uur voor een middag vol gezellig kijkplezier of meld je aan voor de driegangenlunch bij het Stayokay hotel.

Aanmelden voor de lunch
Voor de aanwezige gasten wordt een lunch geserveerd, bestaande uit een speciaal driegangenmenu, samengesteld door chefkok Nikita Tjon-Affo. Hij kookt deze lunch samen met vrijwilligers van Civic. Als je bij deze lunch aanwezig wilt zijn, dan kun je jouw plek aan tafel reserveren door voor 17 december een mailtje te sturen aan h.kranendonk@bagroep.nl (beperkt aantal plekken beschikbaar). Deelname aan de lunch is kosteloos.

Let op: dit evenement wordt onder voorbehoud van de maatregelen georganiseerd. De 1,5 meter afstand wordt aangehouden en een QR code is verplicht.

 

Kosten
Gratis
Documenten

Deel dit: