Activiteit

SAFE SEX - THE MOVIE - teddy's last ride - afgelast

donderdag 9 december 2021 , 20:30 - 21:30 uur
Illustration

Twee dudes zitten in een waardeloze auto. Een DJ en een millennial – pratend over de onvermijdelijke realiteit van het leven: vallen is makkelijker dan opstaan. Of het nu door de zwaartekracht of een klinische depressie komt, het gesprek wordt onderbroken door een botsing – de impact ervan neemt je mee op een absurde trip door de duisternis van het onderbewustzijn.

Safe Sex - The Movie is een multidimensionale reis naar zelfontdekking. De filminstallatie geeft je het gevoel dat je middenin een muziekclip terechtgekomen bent. Is het theater? Of entertainment?

Doormiddel van een archetypische benadering, leiden de hoofdrolspelers van Safe Sex je door een 'Stranger Things'-achtige wereld. Het is een feest, een persoonlijke rave met dope beats, film, theater, dans, queer esthetiek en een transformatie. Het is echt. Wat is echt? Maakt het uit? Binnenkort is het allemaal voorbij. Kijk daarom Teddy's Last Ride's hybride film nu het nog kan.

Teddy’s Last Ride (TLR) is een dans- en performance gezelschap gevestigd in Groningen (NL). Met onze multidisciplinaire aanpak vertellen we verhalen door middel van dans, beeldende kunst en pop. Teddy's Last Ride is in 2017 opgericht en komt voort uit de wens om nieuwe manieren van theater te maken dat aantrekkelijk, provocerend, maar tegelijkertijd betrokken en uitnodigend is.

Kosten toelichting
€ 16 / CJP/ Student: €14 | Stadspas groene stip: €4,50 (prijzen zijn inclusief een consumptie bij de bar)
Deel dit: