Activiteit
Activiteit

De JazzFestafette – Het JazzFest FamilieFest in de OBA Javaplein

zondag 17 oktober 2021 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

We mogen weer! JazzFest is terug in de Indische Buurt met de JazzFestafette 2021, een festival voor jong en oud. Het gaat een echt FamilieFest worden, op de zondagmiddag in de OBA Javaplein.
Tijdens deze editie worden muziek en verhalen met elkaar verweven. De concerten zijn in drie zalen, iedereen bezoekt hetzelfde programma,maar in een andere volgorde - een estafette. Zangeres en pianiste Maartje Meijer gaat met dichter Ingmar Heytze poëzie op muziek zetten, percussionist Vernon Chatlein neemt je met zijn programma Imershón mee in de muziek, geschiedenis en cultuur van Curaçao, en saxofonist Sam Newbould speelt met zijn band het programma Bogus Notus, muziek geïnspireerd op verhalen uit de jeugd van Sam in het noorden van Engeland.

Meer weten? Klik HIER
Tickets koop je HIER

Dit alles wordt aangevuld met een muziekboekenpresentatie waarin groot en klein kunnen rondsnuffelen en lezen. Daarnaast komt ook ons JazzFest voor Kids terug met improvisatieworkshops voor kinderen.
De kinderen kunnen mee gaan naar een (of meerdere) van de drie korte concerten die middag, maar kunnen ook lekker meedoen bij een van de improvisatie muziekworkshops. Daar leren ze instrumenten kennen, luisteren ze naar muziek en gaan ze vooral spelen.

Tickets:
Volwassenen: € 12,50 voor volwassenen (met optie tot donatie*)
Kinderen (tot 12 jaar): € 2,-
Tickets koop je HIER

Inloop is vanaf 15:30 uur ivm de QR code check (vanaf 14 jaar), aanvang programma 16:00 uur.
LET OP: Voor bezoek aan onze theaterzalen (OBA Theater of OBA Forum) is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal. De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.

OBA Javaplein | Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: javaplein@oba.nl

Kosten toelichting
Tickets online verkrijgbaar via https://jazzfestamsterdam.nl/tickets/
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Documenten