Activiteit

Indische Buurt Festival Kick-off Informatiebijeenkomst

dinsdag 29 juni 2021   |   19:00 - 21:00 uur   |   De Meevaart

Na een succesvolle online editie vorig jaar is het op zaterdag 4 september weer tijd voor het Indische Buurt Festival zoals het bedoeld is; een evenement waar we elkaar écht kunnen ontmoeten en kunnen genieten van alles wat de Indische Buurt  te bieden heeft. 

SAMEN VERDER, DOE JE MEE?

Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars, jongeren, sportbegeleiders en de horeca van de wijk. Dit jaar zenden we voor het eerst dit alles ook live uit, bij Indische Buurt TeleVisie. En jij kunt meedenken en nog veel belangrijker; meedoen! 

WAT KAN HET INDISCHE BUURT FESTIVAL VOOR JOU BETEKENEN?

We zijn nogal wat moois van plan. Op dinsdag 29 juni is er van 19.00 tot 20.30 in de Meevaart (Balistraat 48A) een bijeenkomst waar we je graag voor uitnodigen. Waar is het precies? - Welke basis is er al? Wat gaan we precies doen? Kan ik nog ideeën kwijt? Van buurtbewoner tot initiatief tot kunstenaar tot winkelier tot jeugd- en jongerenwerker. Die avond zal de organisatie van het Indische Buurt Festival zich voorstellen en kun je je vragen stellen of ideeën delen. Je bent van harte welkom (wel even verplicht aanmelden via indischebuurtfestival@xs4all.nl)!
HANDEN ONTSMETTEN - 1,5 METER AFSTAND HOUDEN - STAAN/LOPEN = MONDKAPJE OP - ZITTEND IDEEËN UITWISSELEN - MAILADRES EN MOBIEL NUMMER BEKEND BIJ ONS - VOL = VOL.

Kosten
Gratis
Illustration
 
Documenten