Activiteit
Activiteit

Online bijeenkomst Dít is de Kracht van Mokum! 

vrijdag 2 juli 2021 , 14:00 - 16:00 uur

Dan vieren we de kracht van Mokum, waarmee wij bedoelen: dat wat Amsterdammers met en voor elkaar doen om onze stad mooier en eerlijker te maken. Op basis van vele gesprekken met bewoners(organisaties) schrijven we een concept advies aan de gemeente hoe zij beter kan participeren in het initiatief van de samenleving.

We nodigen alle Amsterdammers, die zich inzetten om hun stad/buurt mooier en eerlijker te maken, uit om te vertellen wat zij vinden van dit concept advies.

Na verwerking van alle opmerkingen sturen we dit advies naar de wethouder Democratisering, Rutger Groot Wassink, en andere sleutelfiguren binnen de gemeente. Daarmee kunnen zij zich  voorbereiden op het symposium dat wij organiseren op maandag 12 juli van 13 – 17 uur. We gaan dan in gesprek met de wethouder en ambtenaren van de gemeente Amsterdam over het advies. Dit symposium is bij te wonen via een livestream.

Zodra het concept af is, mailen we het naar iedereen die zich voor 2 juli heeft aangemeld, en zetten we het uiterlijk woensdag 30 juni eind van de dag op onze site www.krachtvanmokum.nl.

Meld je nu hier aan voor 2 juli dan sturen wij op tijd een zoom link.
Je kunt ook meteen aangeven of je de livestream van het symposium wil bijwonen.

Graag tot dan!

 

Kosten
Gratis
Locatie
Online
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Illustration