Activiteit

Opening Weekend Nieuwe Noten Amsterdam: Dr Moon

zaterdag 12 juni 2021   |   20:00 - 21:00 uur   |   Plein Theater

Genre: Hedendaagse kamermuziek
Line up: Sjeng Schupp (beeld), Michiel van Dijk (electronica), Bart de Vrees (percussie)
Open: 20:00 - 21:00 hrs
Tickets: € 16 / Student/ CJP/ <18 : €14 | Kunst (vak) student: €8 | Stadspas groene stip: €3,50 | Kaartverkoop per 1 juni!

Deze instant roadmovie toont een reis door de krochten van de menselijke ziel met als eindbestemming de Eeuwige Waarheid. Het uitgangspunt van deze realtime gemaakte film is een Amerikaanse populair wetenschappelijke serie uit de jaren 50 van het Moody Institute of Science waarin Dr Moon het bestaan van God op een wetenschappelijke wijze probeert te duiden.

Een hoogst interactieve en verknipte voorstelling door twee op elkaar ingespeelde zielsverwanten die voor deze gelegenheid versterkt wordt door alleskunner Bart de Vrees op slagwerk.

Nieuwe Noten Amsterdam

De serie Nieuwe Noten Amsterdam biedt een podium aan hedendaagse kamermuziek én denkers van nu, waar (inter)nationale componisten premières laten horen en er gesprekken worden gevoerd met kenners uit de Nederlandse muziekwereld.

In het Plein Theater krijg je de kans om dit unieke concept in intieme sfeer te ervaren, waarbij na afloop ruimte is om in gesprek te gaan met de uitvoerenden. De curatoren en hosts van deze serie zijn componist Aspasia Nasopoulou en basklarinettist Fie Schouten.

Vanwege het jaar met Corona hebben veel concerten van de serie Nieuwe Noten Amsterdam niet kunnen plaatsvinden. Wij proberen als dat mogelijk is, nieuwe data te vinden.

E-mailadres
info@plein-theater.nl
Illustration