Activiteit

Opening Expo: Welcome The VOID

donderdag 10 juni 2021   |   18:00 - 22:00 uur   |   Plein Theater

Line up: Fleur Ouwerkerk, Van de Camp & Heesterbeek, The Bohemian Art Collector
Open: 18:00 - 22:00 hrs
Tickets: € 5 / Let op: Beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wij mogen weer open! In de maand juni staat het Plein Theater helemaal in het teken van de heropening van de culturele instellingen en de dringende behoefte naar ontmoeting, reflectie en introspectie. Wij starten op donderdag 10 juni met de expositie opening 'Welcome The VOID', gecureerd en gepresenteerd door The Bohemian Art Collector (Cynthia Makiese). Naast het Theater heropenen wij ook ons vernieuwd terras!

'Welcome The VOID' richt zich op de zoektocht naar onszelf in 'het niets'. Doordat de wereld was stilgelegd is er als het ware een vacuüm ontstaan waarin we lang hebben vastgezeten. Veel zaken die ons voorheen handvaten gaven om ons eigen bestaan zin, en onze eigen identiteit vorm te geven, zijn plotseling weggevallen. Meer dan ooit zijn wij teruggeworpen geweest op onszelf. Zingeving en nut hebben hierdoor opeens een hele nieuwe dimensie gekregen.

Nu krijgen we de kans om hier zelf opnieuw invulling aan te geven.

Hoe kom je vanuit niets tot iets?

Met deze vraag in het achterhoofd heeft The Bohemian Art Collector een aantal interessante kunstenaars bij elkaar gezocht die dit thema in al zijn facetten verkennen in hun werk.

We vieren met deze expo opening het langzame opengaan van de wereld. We laten de donker periode achter ons en verwelkomen de zon en het licht.


Programma donderdag 10 juni:

Fotografie: Van de Camp & Heesterbeek  

Mixed Media: Fleur Ouwerkerk  

Film: Marc Wagenaar 

Muziek:  Legovogel

Kosten toelichting
Tickets: € 5 / Let op: Beperkt aantal plekken beschikbaar!
Doelgroep
Alle volwassenen
E-mailadres
info@plein-theater.nl
Illustration