Activiteit
Activiteit

Buurthulp Oost start cursus Vertrouwenspersoon - Luisterend Oor gezocht

elke Dinsdag , 9:00 - 11:30 uur

Luisterend oor gezocht!

Wil jij je inzetten voor buurtgenoten in Amsterdam Oost die jouw aandacht en vertrouwen nodig hebben? Dan zoeken we jou! Zeker nu merken we veel behoefte onder bewoners aan sociaal contact. Er is een behoorlijke toename aan sociale hulpvragen vanuit bewoners in Oost. Ben jij die buurtbewoner die ruimte in zijn hart heeft om een luisterend oor te zijn?

Deze cursus is een fijne manier om wat meer te leren over hoe je dat kan gaan doen. In deze cursus Vertrouwenspersoon leer je o.a. over de presentiebenadering, de sociale kaart, gesprekstechnieken en grenzen aangeven.

Na de (gratis) cursus krijg je een certificaat en koppelen we je aan een buurtbewoner die jouw luisterend oor nodig heeft. 

Als vertrouwenspersoon krijg je ook na het behalen van de cursus begeleiding: coaching en intervisie. We vinden het belangrijk dat je je als vertrouwenspersoon jezelf blijft ontwikkelen.

Meer weten? Kom naar het Buurthulp spreekuur op elke woensdagochtend van 09.30 – 12.00 uur in Javastraat 118. En bekijk onze website www.buurthulpoost.nl voor meer info over onze stichting.

Meld je aan door te mailen naar sarah@buurthulpoost.nl. De introductiecursus start op dinsdag 6 juli en is van 9.00 tot 11:30 uur (met ontbijt!) De bijeenkomsten worden georganiseerd op de Javastraat 118 in het Diaconaal Centrum Oost.

Alle data zijn: 

- Dinsdag 6 juli

- Dinsdag 13 juli

- Dinsdag 20 juli

- Dinsdag 27 juli.

Van harte welkom! 
 

Kosten
Gratis

Gestart op di 6 juli 2021. Beëindigd di 27 juli 2021
Illustration
 
Documenten