Activiteit

Modestudio

elke Maandag , 10:00 - 12:00 uur

Ben je creatief? Lijkt het je leuk om creatief samen te werken? Iets te maken voor een ander? Dan is dit iets voor jou! Doe gezellig mee! 

Tijdens de Modestudio ga je aan de slag met de naaimachine. Lukt het even niet of heb je een vraag over hoe je iets kunt maken dan staan vrijwilligers klaar om je te helpen. Ook als je al ervaring hebt of lang geleden achter de naaimachine hebt gezeten, ben je van harte welkom.

We hebben verschillende materialen, stoffen en een paar naaimachines ter beschikking. Je mag natuurlijk ook je eigen naaimachine en/of materialen meenemen.

Bij Modestudio werken we samen met ZGAO. ZGAO zet zich in voor (oudere) kwetsbare buurtbewoners. Voor hen maken we bij Modestudio bijvoorbeeld bloesjes met klittenband, handdoeken met banden, knuffeldekens, stoffen ‘dobbelstenen’ met frutsels eraan voor stress en sensitief spel. Dit doen we twee maandagen per maand.

De andere twee maandagen in de maand kan je helemaal creatief aan de slag voor jezelf. Wordt het een nieuwe tas, een kussen, een broek of juist een rok?

Tijd
Maandag van 10.00 – 12.00 uur.

Locatie
Wijkservicepunt Flevopoort, activiteitenruimte
Kramatplantsoen 101-h, Amsterdam

Kosten
Gratis

Gestart op ma 25 oktober 2021. Beëindigd ma 9 mei 2022
Illustration
 
Deel dit: