Activiteit

In Arre Moede, I'AM Armoede

vrijdag 28 mei 2021   |   13:30 - 19:30 uur   |   Online via Live video op IBTV...

Armoede of Schuld dat overkomt jou toch niet? Misschien, toch bestaat én groeit het ook in de Indische Buurt. Je beste vriend, je zus, je buurman, je dochter, je baas, je collega, die vrijwilliger of... jijzelf: zomaar opeens kén of bén je zo iemand en wat maak je dan mee? Schulden, bijvoorbeeld en als gevolg daarvan armoede of andersom armoede en dan schulden. Het kent veel kanten en dat is wat we tijdens het Festival opdiepen - samen met jullie. Welke? Dat stellen we aan de orde tijdens het festival.

We hebben een programma met film, debat en talkshow. Met informatie en hersenkrakers, bijvoorbeeld; als het op jaarbasis 17 miljard kost om 3 miljard aan schulden te innen, wat zit er dan scheef? Of, als het minimumloon én de uitkeringen iets worden verhoogd kost dat de Nederlandse staat ongeveer 0,9% van haar totale uitgave.

We doen live verslag online. Volg ons programma via de Facebook pagina: https://www.facebook.com/iaminarrenmoede en/of meld je aan via https://www.facebook.com/events/177930466856158 

Tot 28 maart 2021

Kosten
Gratis
Locatie
Online via Live video op IBTV de wijk televisiezender van Amsterdam Oost zie; https://www.facebook.com/IBTVWijk