Activiteit

Huiswerkbegeleiding voor havo, vwo (en gymnasium)

Op maandag , 15:00 - 18:00 uur

Moeite met concentreren, plannen en/of leren? En zit je op de havo, het vwo of gymnasium? In Buurthuis Biko (Steve Bikoplein 2) is er elke maandag van 15.00 tot 18.00 huiswerkbegeleiding voor een sociale prijs! 

Tijdens de begeleiding word je geholpen met het maken van een planning, zodat je de week goed en opgeruimd kan beginnen.  Doordat de groep klein is (max. 8 leerlingen), is er veel ruimte voor vragen en kan ik je helpen met overhoren.

Ik heb veel ervaring als bijles- en huiswerkbegeleidingsdocent en lang gewerkt bij een groot bijlesinstituut in Amsterdam-Zuid. Daarnaast ben ik cum laude afgestudeerd op het Cygnus Gymnasium in Amsterdam en heb ik bijles gegeven in de vakken wiskunde (B), Latijn, Frans, economie, geschiedenis, Duits en Grieks.

Omdat ik het belangrijk vind dat huiswerkbegeleiding voor een grote groep toegankelijk is, bied ik de begeleiding aan voor een sociale prijs: €30,- per maand.  Proefles is gratis! 

Dus, ben je een havo-, het vwo- of gymnasiumleerling? En lijkt het je fijn om in een fijne en rustige omgeving je huiswerk te maken en hulp te krijgen bij het studeren? Stuur mij een mail en kom langs voor een gratis proefles.

 

Emailadres: janahuiswerkbegeleiding@gmail.com

 

Locatie
Buurthuis Stevebikoplein 2
Kosten toelichting
30 euro per maand (dat staat gelijk aan 7,50 euro per keer)
Leeftijd
Vanaf 10 t/m 20 jaar
Thema
Onderwijs
start / einde
Gestart op ma 7 december 2020. Beëindigd ma 5 juli 2021
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit: