Activiteit

Moderne Dans 60+

elke Woensdag   |   14:30 - 15:30 uur   |   De Meevaart

LET OP / Vanwege coronamaatregelen kunnen wij nog niet op de locatie Meevaart dansen - Onze danslessen zullen plaatsvinden in Mirror Centre - Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam Oost. We geven tevens een extra les elke woensdag van 16.00 - 17.00 uur.

Dance Connects Community organiseert al jaren moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder in Amsterdam en Amstelveen. Man, vrouw of anders, ervaren danser of juist helemaal niet, slecht ter been of misschien snel moe, er is een plek voor iedereen op onze dansvloer om te werken aan een sterk lichaam en een lenige geest.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

Lijkt het je leuk om via moderne dans je creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en ontmoet je daarbij graag buurtgenoten? Wees dan welkom op een van onze 14 danslocaties in de stad. De danslessen worden wekelijks gegeven in de stadsdelen Centrum, Oost, West, Zuid, Noord en Zuidoost.

Van 7 tot en met 11 september vinden op elke locatie kennismakingslessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Je kunt op elk moment starten met deelname aan de lessen en een proefles kan altijd en is altijd gratis.

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt, arm of rijk, in goede of minder goede gezondheid. Daarom hebben we verschillende soorten lessen en betalen mensen een eigen bijdrage die past bij hun situatie. Onze lessen zijn gratis voor mensen die tijdelijk of langdurig op of onder bijstandsniveau leven.

In de dansstudio's werken en dansen we met strikte protocollen. Elke locatie voldoet aan de eisen die het RIVM stelt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Kijk voor onze tarieven op http://www.danceconnects.nl/tarieven
Datum wo 4 november 2020
Gestart op
wo 9 september 2020
Beƫindigd
wo 9 december 2020
Andere locatie
Mirror Centre
Ter Gouwstraat 3
1093JX Amsterdam
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
info@danceconnects.nl