Activiteit

Gratis Parkvolleybal

elke Woensdag, Vrijdag, Zondag   |   19:30 - 21:00 uur   |   Oosterpark te Amsterdam oost

Een potje volleybal spelen in het park is een leuke besteding van een mooie zomeravond. Vind je het leuk om (weer) te gaan volleyballen en actief te blijven in de vakantie? Dan is parkvolleybal van Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost een aanrader.

Parkvolleybal vindt plaats in het Oosterpark iedere zondagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur en vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur, vanaf mei tot eind augustus en in de zomervakantie ook op woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur, als het weer het toelaat die dag. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit maar het is wel leuk als je één keer trakteert, b.v. appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels, drinken, enz.... voor de groep, je kunt namelijk alle zomermaanden gratis volleyballen drie keer in de week in het Oosterpark, elke keer wanneer er een parkvolleybal dag is mag je gratis meedoen! Voor iedereen die zelfstandig volleybal kan spelen op zijn/haar niveau, het maakt dus niet uit hoe goed je kunt volleyballen en hoeveel ervaring je hebt. Je kunt in een vrijblijvende sfeer meedoen in de zomermaanden. Bij regen gaat het niet door, dus je hoeft niet te vrezen voor een nat pak. Heb je zin om mee te doen met parkvolleybal? Wil je je je smash en service verbeteren? Meld je dan aan voor deze activiteit!

Als u zich aanmeld voor het parkvolleybal krijgt u van ons een bevestiging toegestuurd via de mail of WhatsApp van u aanmelding. Het aanmelden voor het parkvolleybal is noodzakelijk omdat we helaas maar 1 volleybalnet hebben en we met 12 spelers volleybal spelen. Het is beter dat jezelf vooraf aanmeld dit in verband met beschikbaarheid van de spelers plaatsen. Zomaar aan komen lopen zal dan ook op een teleurstelling kunnen uitlopen, vandaar het verzoek tot aanmelden. Ook willen we uw o6 nummer voor de WhatsApp groep zodat we bij slecht weer u kunnen informeren of het volleybal wel doorgaat die dag in het Oosterpark.

Bij regen gaat het volleyballen niet door in het Oosterpark. We werken met een WhatsApp groep zodat iedereen weet of parkvolleybal die dag doorgaat!

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit maar het is wel leuk als je één keer trakteert, b.v. appeltaart, cake, koekjes, meloen, bananen, appels, drinken, enz....voor de groep, elke keer wanneer er een parkvolleybal dag is mag je gratis meedoen!
Datum zo 19 juli 2020
Gestart op
zo 10 mei 2020
Beëindigd
zo 30 augustus 2020
Locatie
Oosterpark te Amsterdam oost
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
bijzonderheden
In de zomermaanden; mei, juni, juli, augustus, spelen wij parkvolleybal in het Oosterpark, GRATIS!

Bij regen gaat het parkvolleybal niet door in het Oosterpark.
We werken met een WhatsApp groep zodat iedereen weet of parkvolleybal die dag doorgaat!