Activiteit

Fit in Oost Nieuwjaarsborrel 2020

maandag 27 januari 2020   |   17:00 - 19:30 uur   |   Grand Café Genieten,...

Wilt u zich in 2020 fitter voelen, beter in uw vel zitten, maar weet u niet waar u terecht kan in de buurt? Kom dan naar de Fit in Oost Nieuwjaarsborrel van het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost op maandag 27 januari! De Fit in Oost Nieuwjaarsborrel is een gezonde en fitte start van 2020 met hapjes, drankjes, een korte lezing over een gezonde leefstijl en een informatiemarkt speciaal voor buurtbewoners uit Oost.

Samen met de partners van het Leefstijlnetwerk, nodigen we u van harte uit om kennis te maken met de zorg, welzijn- en beweegaanbieders en wat zij voor u kunnen betekenen.

Daarnaast is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u informatie vinden over onder andere het beweegaanbod in uw eigen wijk. De kleintjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen onder begeleiding van een sportleider deelnemen aan een sportieve activiteit.

Neem iemand mee die u ook een gezondere leefstijl gunt en start 2020 samen gezond!

Bent u een eerstelijns-zorgaanbieder, welzijnsorganisatie of sport- en beweegaanbieder en heeft u interesse om op deze dag informatie te tonen aan buurtbewoners uit Amsterdam Oost? Meld u dan uiterlijk 22 januari aan voor een informatiestand op de Fit in Oost nieuwjaarsborrel door een mail te sturen aan info@fitinoost.nl .

Gratis toegang! (Aanmelding niet nodig voor bewoners)

Vragen en/of meer informatie? www.fitinoost.nl / info@fitinoost.nl

Kosten
Gratis
Locatie
Grand Café Genieten, Oranje-Vrijstaatplein 2
E-mailadres
info@fitinoost.nl