Activiteit

Oogst van Oost - Verspilling-Vrij Dineren in de Indische Buurt

elke dinsdag   |   18:00 - 19:30 uur   |   Elthetogebouw

Vanaf dinsdag 14 januari 2020 begin ik samen met de stichting Taste Before You Waste (TBYW) een buurtdiner, genaamd Oogst van Oost. Dit event is bedoeld om de mensen uit de buurt samen te brengen en ze te inspireren hoe ze van eten dat ze normaal in de prullenbak gooien nog heerlijke maaltijden kunnen bereiden. Voor dit event zouden we nog wat extra promotie kunnen gebruiken, gezien dit diner de eerste activiteit van TBYW is die in het Nederlands gehouden wordt. We zouden het erg op prijs stellen als jullie ons willen helpen het woord te verspreiden. 

We zoeken ook nog vrijwilligers die een handje willen komen helpen in ruil voor een lekker maaltijd. Dus als jullie mensen weten die dit leuk zouden vinden, graag met ze delen.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Oost.

kosten gratis
kosten toelichting Eten is op donatie
datum di 11 februari 2020
gestart op di 14 januari 2020
beëindigd op di 31 maart 2020

1 reactie

Tim Doornewaard

Dinsdag 21 januari komen leden van Exctinction Rebellion mee helpen. Zij willen kennis maken met mensen in de buurt en ontdekken welke maatschappelijk rol zij kunnen vervullen in de buurt. Het gaat ze namelijk niet alleen om demonstraties en protest, maar ook om van betekenis te zijn op diverse maat Lees meer
20-jan-2020 11:26
Wil je ook reageren? Meld je dan aan