Activiteit

Informatiemarkt Buurt ontmoet buurt

vrijdag 29 november 2019   |   16:00 - 19:00 uur   |   Archipel

Informatiemarkt en buurtbijeenkomst: Buurt ontmoet buurt!

Op vrijdagmiddag 29 november heeft u de gelegenheid om andere buurtbewoners te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Altijd al benieuwd geweest wie er in uw buurt woont? Bent u hier pas nieuw komen wonen of woont u hier al jaren en ziet u steeds nieuwe gezichten? Blijft het bij zien maar niet ontmoeten? Zoek dan de verbinding en maak kennis met elkaar op de vrijdagmiddag buurtbijeenkomst.

Leg nieuwe contacten en hernieuw oude contacten. Maak kennis met de gebruikers van buurthuis Archipel en met actieve organisaties in de wijk op de informatiemarkt. Misschien wilt u wel meedoen aan een van de leuke activiteiten die in de buurt georganiseerd worden. Ook wat dit betreft kunt u uw hart ophalen.

Bent u zelf een actieve bewoner en wilt u uw activiteit onder de aandacht brengen van andere buurtbewoners, reserveer dan een plekje op de informatiemarkt. U kunt een e-mail sturen naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Presenteren Informatiemarkt. Wij zorgen voor de stand, u uiteraard voor bezetting en materiaal.

Oude en nieuwe buurtbewoners en organisaties ontmoeten elkaar op deze buurt bijeenkomst.

Dus kom gezellig langs op vrijdag 29 november van 16:00-19:00 en geniet van de muziek en van elkaar in buurthuis Archipel.

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen