Activiteit

Uitnodiging Film Workshop OBA Javaplein

elke vrijdag, zaterdag, zondag   |   18:00 - 21:00 uur   |   OBA Javaplein

Heb je altijd al de wens gehad om je eigen film te maken? Heb je al enige ervaring of juist helemaal niet? Ga dan de uitdaging aan en neem het op tegen andere filmfanatiekelingen!

AIMIRO Mediahuis organiseert in samenwerking met OBA Amsterdam het Amsterdams Buurt Film Festival dat plaats vindt op zaterdag 14 december 2019. Het filmfestival vertelt de verhalen van de stad en schenkt extra aandacht aan opkomend talent.

Ook dit jaar hebben we weer een aantal leuke en leerzame workshops voorbereid in het ABFF-Lab, zodat zowel jong als oud op een creatieve manier kan deelnemen. We bieden een intensieve korte artistieke workshop aan die bestaat uit theorie en praktijklessen verdeeld over 2 dagdelen en een introductieavond. Ook is er begeleiding van professionals aanwezig die hulp bieden bij het maken van je film.

Workshop aandachtpunten:
* Concept ontwikkeling en redactiewerk
* Interviewtechniek
* Camera en geluidstechniek

Wanneer:
Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseren we de introductieavond bij OBA Oosterdok (centrale). De trainingen beginnen in de week van 14 oktober 2019.

Workshops locaties:
De workshops vinden plaats in de volgende OBA-vestigingen: oba-molenwijk, oba-bijlmerplein, oba-Javaplein en oba-slotermeer.

Kosten: 40 euro per deelnemer (50% korting op vertoon van OBA lidmaatschapspas)

Eindopdracht:
In overleg met de trainers en mediacoach ga je op pad om je eigen film te maken over een bepaald onderwerp. Het eindresultaat van de training wordt beoordeeld aan de hand van je inzet en het resultaat. Als je de filmselectiecommissie van het ABFF overtuigd maak je kans om je film op het ABFF te presenteren.

Aanmelding:
Er zijn maximaal 10 plekken per workshop beschikbaar op vier verschillende locaties van de OBA. Stuur ons jouw aanmelding met je gegevens en een korte beschrijving over jezelf abff.nl@gmail.com. Bij aanmelding krijg je een inschrijvingsformulier en uitnodiging voor de introductieavond.

kosten met korting
kosten toelichting Op vertoon van OBA lidmaatschap 50% korting
leeftijd Vanaf 14 t/m 22 jaar
type:  Workshop / les
datum za 26 oktober 2019
gestart op vr 11 oktober 2019
beëindigd op zo 27 oktober 2019
meer info over locatie Let op: De introdcutieavond is op vrijdag 11 oktober OBA Oosterdok (Centrale) en de filmworkshop is in OBA Javaplein op zaterdag 26 en zondag 27 oktober van 15u tot 19u.
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk