Activiteit

Spelletjesmiddag

Tweewekelijks: elke Vrijdag   |   14:00 - 16:00 uur   |   Archipel

Spelletjes op Dierendag?

Wat is het verband tussen Spelletjes en Dierendag? Welnu, op vrijdagmiddag 4 oktober gaan we starten met onze nieuwste activiteit: de spelletjesmiddag voor senioren!

Doel is om in onze kantine gezellig spelletjes met elkaar te spelen. Onder leiding van Jesse en René. Tijdens het spelen, leert u andere buurtgenoten kennen. En om het nóg gezelliger te maken zijn er hapjes in overvloed.

U kiest zelf welk gezelschapsspel we spelen. En als de groep groot is, spelen we er gewoon twee of drie. We hebben heel veel spelletjes. Rummikub, mens-erger-je-niet, kaartspellen, noem maar op. En mocht er desondanks een spel zijn wat u graag speelt en mist, dan zorgen wij ervoor dat het spel er komt.

We beginnen met tweewekelijks van 14 tot 16 uur. Voor 2019 zijn de data dan 4 en 18 oktober, 1, 15 en 29 november en 13 december. Loopt het goed en vind u het leuk, dan gaan we het gewoon elke week doen.

Wilt u graag meedoen? Stuurt u in dat geval een mail naar buurthuisarchipel@gmail.com onder vermelding van Spelletjesmiddag senioren. Vermeld s.v.p. in de mail ook uw telefoonnummer. Jesse en René bellen u een paar dagen van tevoren op om uw komst te laten bevestigen. Zij verheugen zich, net als ik, nu al op deze nieuwe activiteit. U ook?

Kosten
Gratis
Gestart op
vr 4 oktober 2019
Beëindigd
vr 4 september 2020