Activiteit

Moderne Dans 60+

elke Woensdag , 14:00 - 15:30 uur

Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder gaat weer van start in stadsdeel Oost

Dance Connects Community organiseert net als in voorgaande jaren door heel Amsterdam moderne danslessen voor iedereen van 60 jaar en ouder. Wie het leuk lijkt om via moderne dans zijn of haar creativiteit te uiten, lichaam en geest te versterken en daarbij graag buurtgenoten ontmoet, is vanaf woensdag 10 september welkom bij De Meevaart in de Balistraat en bij ADC op de Krijn Taconiskade op IJburg.

Moderne dans bij Dance Connects is dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De moderne danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

De danslessen worden wekelijks gegeven in Amsterdam Noord, Centrum, Oost, West, Zuid, Zuidoost en Amstelveen. Van 9 tot en met 13 september vinden op elke locatie kennismakinglessen plaats, gratis toegankelijk voor iedereen.

Dance Connects is een non-profit organisatie, die mensen van alle leeftijden in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. Dance Connects Community wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en biedt lessen voor 60+, 40+, speciale Slow Flow lessen, waaraan je zowel staand als zittend mee kan doen, en CLUB DANS, dansavonden voor jong en oud.

Moderne Dans 60-100+
Elke woensdag van 10.30 - 12.00 uur
Amsterdam Dance Centre IJburg
Krijn Taconiskade 444
1087 HN Amsterdam

Moderne Dans 60-100+
Elke woensdag van 14.00 - 15.30 uur
De Meevaart
Balistraat 48A
1094 JN Amsterdam

Kijk voor informatie over alle locaties en mogelijkheden op www.danceconnects.nl

Meld je aan

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Korting met Stadspas groene stip en blauwe ruit

Gestart op wo 11 september 2019. Beëindigd wo 11 december 2019
Illustration
 

Maximum aantal deelnemers: 20

Meld je aan
Deel dit: