Activiteit

Het Marktcollectief bij de Jonge Admiraal

zaterdag 11 mei 2019   |   16:00 - 19:00 uur   |   De jonge admiraal

Het Marktcollectief reist af naar De Jonge Admiraal in de Javastraat! Creatievelingen, bijzondere verzamelaars, verhalenvertellers, geluk brengers, geluid- en mooi makers verzamelen zich bij De Jonge Admiraal om hun unieke producten te presenteren.

Hoor een verrassend verhaal, lach om het onverwachte en sta versteld van de eigenheid van de marktkooplieden! Het Marktcollectief is een netwerk van marktkooplieden die zich verplaatsten met hun markt naar diverse plekken in de stad met als hoofddoel de wereld een beetje mooier te maken. Kom en laat je ook overrompelen door al het moois! Kom dat zien! Kom dat zien!

WAAR: De Jonge Admiraal Javastraat 149, Amsterdam
WANNEER: 11 mei om 16.00

Natuurlijk willen we ook nog napraten over onze ervaringen op de markt. Dit kan om 19.00 onder het genot van huisgemaakte maaltijdsoep.

Creativiteit komt in vele vormen. Heb je ook een bijzonder product of een inspirerend idee? Lijkt het je ook leuk aan te sluiten bij de markt bij De Jonge Admiraal en/of het marktcollectief? Stuur ons dan een bericht of een email en vertel hierin jou unieke bijdrage aan de markt. Om alle creatievelingen de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de markt is de inschrijving gratis, maar vol is vol!

Email: hetmarktcollectief@gmail.com

kosten gratis
datum za 11 mei 2019