Activiteit

Projectvergaderingen VANZELFSPREKEND

dinsdag 9 april 2019 , 9:15 - 11:00 uur

Ik zie op straat dat mensen elkaar voorbij lopen, met of zonder koptelefoon op, vaak niet eens tijd voor een groet. Als ik een praatje wil maken, dan kan ik niet zien wie daar behoefte aan heeft. Dat wil ik zichtbaar maken door (het dragen van) een speld, met als boodschap: maak contact (vanzelfsprekend)! Hoe? Door mensen die contact willen, maar hier moeite mee hebben, in staat te stellen deze wens zichtbaar te maken door het dragen van een aansprekend logo (als speld, sticker etc.) en de tekst 'tisvanzelfsprekend.nl'. Zo wordt de wens contact te maken zichtbaar voor iedereen, op straat, in restaurants, in de bioscoop, op reis etc. 

Hoe pakken wij dit aan? Wij, dat zijn Fleur Lock, Katharina Wahl, Thijs Tennekes, Shazia Ishaq, Sacha Schoonhoven en Tim Doornewaard, wij hebben ELKE DINSDAGOCHTEND in de Meevaart vanaf een uur of negen tot rond elven in 'de huiskamer' (begane grond) een bijeenkomst. De ene keer zijn er meer mensen, de andere keer wat minder. Iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp 'eenzaamheid' en 'contact moet (weer) vanzelfsprekend worden', is welkom. 

 

Locatie
De Meevaart
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
bijzonderheden
De vergadering waarvoor we jullie uitnodigen, kan per keer (elke dinsdag van 9-11) maar 5 'aanschuivers' ontvangen. Dus als je te horen krijgt dat er al 5 mensen zijn aangemeld, dan zetten we je vast op de lijst voor de volgende vergadering. Maar we maken in elk geval contact met je.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
5
Deel dit: