Activiteit

Jazzfest voor Kids

zaterdag 23 maart 2019   |   12:30 - 14:15 uur   |   Studio/K café

Ook dit jaar viert Jazzfest een fantastisch muziekfeest met en voor kinderen. Kom met pianist Philipp Rüttgers en violist Oene van Geel mee jammen tijdens een interactieve workshop! Kinderen leren spelenderwijs om vrij samen te spelen en we eindigen met een spetterend concert. Soms zal de muziek door een van de musici worden geleid, maar de kinderen mogen ook zelf dirigent zijn!

Speel je een instrument? Neem dat dan zeker mee.
Speel je geen instrument? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat er voldoende instrumenten zijn. De workshop is voor kinderen mét en zonder ervaring toegankelijk en geleid door twee jazzmusici die ook op het 'grote' festival s'avonds zullen optreden. Het duo van Oene van Geel & Philipp Rüttgers.

---------------------------------------------------------------

➡ Workshop 1 • voor kinderen van 4 t/m 8 jaar
12:30 - 13:15 u. (45 min)
Tijdens de workshop voor kinderen van 4 t/m 8 jaar zijn ouders welkom om mee te kijken en luisteren.


➡ Workshop 2 • voor kinderen van 9 t/m 12 jaar
13:30 - 14:15 u. (45 min)
Tijdens de workshop voor kinderen van 9 t/m 12 jaar zullen de kinderen de eerste 45 minuten samen jammen. Ouders kunnen even wachten in het café en worden voor het einde van de workshop opgehaald om te komen kijken naar het concert.

Kaarten ➡ www.jazzfestamsterdam.nl

Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Tickets kinderen: Online voorverkoop: € 8,- (aan de deur: € 10,-) // Tickets ouders: Online voorverkoop en aan de deur: € 5,-
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 12 jaar

Illustration