Activiteit

CLUB DANS / ONE WORLD EDITION

donderdag 28 maart 2019 , 20:00 - 22:00 uur

CLUB DANS /
MAAKT DE STAD BEWEGELIJK /

CLUB DANS is de plek waar je vrij kunt dansen op muziek van alle tijden en uit alle windstreken. Een aantal keer per jaar breken we hier los van stijl, trends en leeftijd. Het is een clubavond vol dans, inspiratie en prikkeling.

KOM OP, WERELDREIZIGERS /

De eerste editie van CLUB DANS dit jaar is op 28 maart in Jungle Amsterdam. In de ONE WORLD EDITION gaan we op een wereldwijde ontdekkingsreis met DJ Socrates. DJ Socrates is gespecialiseerd in het maken van een warme bruisende dansvloer vibe met een natuurlijke, verhalende flow. Voor zijn muzikale blends gebruikt hij pittige Cumbia & Reggae, funky Afro-Latin, Global Bass, trippy Oriental grooves en een scheut knapperige electronica.

DANSEN OP EEN ANDERE BEAT /

Steeds vaker lijken we behoefte te hebben aan echt contact, niet alleen online met onze leeftijdsgenoten, maar juist in real life met mensen van alle leeftijden. Een verfrissend gesprek met iemand van een andere generatie, dansen met iemand uit de buurt, uit jouw stad, die je anders niet zo gauw zou ontmoeten. Bij CLUB DANS vind je mensen die openstaan om eens een ander verhaal te horen en vooral eens op een andere beat te dansen.

Dance Connects Community presenteert
CLUB DANS / ONE WORLD EDITION met DJ SOCRATES

28 maart / JUNGLE AMSTERDAM /
Tweede van Swindenstraat 26 / Amsterdam

warming-up - 20.00 uur / cool-down - 22.00 uur

FREE / GRATIS

Kosten
Gratis
omschrijving doelgroep Dans is voor iedereen!
bijzonderheden
https://www.facebook.com/events/1464787616996181/ Laat op onze Facebook-pagina weten of je komt!
Illustration
 
Deel dit: